سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نمای کرتین وال (Curtain Wall) چیست؟

کرتین وال از دو کلمه ای تشکیل می شود که می توان آن را دیوار پرده ای معنا کرد. از نمای کرتین وال برای جداسازی فضای داخلی و خارجی ساختمان استفاده می شود. نمای کرتین وال علاوه بر جداسازی فضای خارحی از فضای درونی، وزن مرده ای ندارد و از افزودن بار اضافی بر سازه جلوگیری می کند.

مجریان نمای کرتین وال با هدف ورود نور بیشتر به درون ساختمان و داشتن چشم انداز بیشتر، از نمای کرتین وال استقبال می کنند. نمای کرتین وال انواعی دارد که با توجه به تنوع آن، روش اجرای نمای کرتین وال نیز متفاوت است.

به طور کلی نمای کرتین وال دو متریال سازه اصلی نگهدارنده و مصالح پرکننده را شامل می شود. معمولا از پروفیل های آلومینیومی به عنوان سازی نگهدارنده استفاده شده و  نقش شیشه ها در نمای کرتین وال به عنوان مصالح پر کننده میان فریم های آلومینیومی می باشد.

مصالح دیگری نیز برای پر کردن فضای بین فرمی ها مورد استفاده هستند که می توان از مصالحی چون پلی کربنات، چوب، کامپوزیت، فایبر سمنت برد و موارد دیگر نام برد. نمای کرتین وال را می توان به دو دسته اصلی فیس کپ(Face cap) و فول فریم لس (Full Frameless) تقسیم بندی نمود.

عمده نفاوت اجرای نما کرتین وال فیس کپ و اجرای نمای کرتین وال فوم فریم لس، لزوم استفاده از درپوش های مخصوص در نوع فیس کپ است  مه در فوم فریم لس از این درپوش های استفاده ای نمی شود. روش اجرای نمای کرتین وال فیس کپ و فوم فریم لس نیز متفاوت است